GAN Robot

79.99 

Ainult 1 laos

GAN Robot – ülim lahendus maagiliste kuubikute lihtsaks lahendamiseks. Olenemata sellest, kas olete algaja või kogenud kiirkuubija, see intelligentne kuubikute lahendaja on loodud teie elu lihtsamaks muutma. Ühendage see lihtsalt Cube Stationi rakendusega ja lahendage oma kuubik vaid ühe klõpsuga. Ühildub GAN 356 i seeriaga, see toode ei ole saadaval kasutamiseks koos teiste kaubamärkide kiiruskuubikutega.

Öelge igavate rüselustega hüvasti ja keskenduge lahendamisele GAN Roboti abil. See suudab hallata 43 kvintiljoni tüüpi permutatsioone ja on sujuvalt ühendatud rakenduse treening- ja lahingurežiimiga. See toode on loodud mugavuse huvides, kokkupandava ja kaasaskantava disainiga, millel on värinakindel, libisemiskindel kirjutuslaud, 5 küünt kuubiku tugevaks haaramiseks ja täpseks pööramiseks ning nupp kuubiku lihtsaks toomiseks.

GAN Robot on tuleviku intelligentsuse toode. See tunneb ära kuubi suuna ja annab koheselt välja parima algoritmi, muutes selle ideaalseks OLL-i, PLL-i või teatud rüseluspraktika jaoks. Püsige ühenduses GAN Cube’i poega – maailma edukaima kuubikubrändiga. Meie klienditoe meeskonnaga ei pea te kunagi muretsema puuduvate osade või ebameeldiva kogemuse pärast.

Pakend Sisaldab: GAN robot, värinakindel, libisemiskindel laud, USB-kaabel, kuubikuhoidja, kasutusjuhend

Bränd
Värv
Omadused

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “GAN Robot”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Seotud Tooted